virski tabori

Izbori u Viru - Potukli se pred biralištem

'za Igora Capana 100506 Kristijan Kapovic - nacelnik opcine Vir na presici'
Dino Stanin/PIXSELL
02.06.2013.
u 11:20

Dan ranije, kako izvještava policija, došlo je do naguravanja ispred kafića u vlasništvu načelnika općine Vir i to baš između načelnika Kristijana Kapovića i jednog 23-godišnjaka.

Ispred biračkih mjesta odnosno kod zgrade općine Vir nedugo nakon otvaranja birališta došlo je do fizičkog obračuna dvojice muškaraca. Potvrđeno nam je to u policiji uz tvrdnju kako je obrada događaja još uvijek u tijeku.

No, na Viru doznajemo da je riječ osobama iz dva na izborima suprotstavljena virska tabora.

Dan ranije, kako izvještava policija, došlo je do naguravanja ispred kafića u vlasništvu načelnika općine Vir i to baš između načelnika Kristijana Kapovića i jednog 23-godišnjaka.

I tu su navodno razlozi bili "izborne prirode", a obojica su zaradila optužbne prijedloge zbog remećenja javnog reda i mira.

- Taj je mladić došao je u moj kafić provocirati, a noć ranije palio je moj izborni materijal. Zamolio sam ga da izađe, no on to nije htio i psovao mi je majku. Nikakvog fizičkog nasilja nije bilo. Nisam mogao dovoliti divljanje po objektu kojeg sam vlasnik od osobe koja me došla provocirati, rekao nam je Kapović. 

>>U 7 sati otvorena birališta za drugi krug lokalnih izbora

>>Pretučen brodski gradonačelnik Mirko Duspara

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije