PODIJELJENOST LATINSKE AMERIKE

Izborni rezultati u Venezueli doveli do nereda na ulicama, Maduro krivi - Elona Muska: Želiš se boriti? Ajmo!

31.07.2024.
u 08:40

Maduro za poslijeizborne nerede okrivljuje Elona Muska, izvršnog direktora Tesle, X-a i Space X-a,  kojemu je objavio „rat“.. "Društveni mediji stvaraju virtualnu stvarnost, a tko kontrolira virtualnu stvarnost? Naš novi najveći neprijatelj, slavni Elon Musk. Želiš li se boriti? Idemo to učiniti. Elone Musk, spreman sam. Ne bojim te se, Elone Musk. Borimo se, gdje god želiš."

Komentara 4

DI
Dioniz
12:02 31.07.2024.

Još jedan ljevičar koji želi dobro .kod nas su za vrijeme korone htjeli zatvori ljude koji se nisu cjepili samo se sjetite njihovih izjava .

PR
pravednik2
09:11 31.07.2024.

Ovaj Maduro će izgleda završiti kao neke druge "Demokrate" iz povjesti (Čaušesku, npr.).

SE
Serengeti
10:26 31.07.2024.

Tako su mediji pisali o prosvjedima u Iranu, pa je ispalo da su prosvjedi mali. Društvene mreže to pojačanu pa čitatelji steknu dojam da se cijeli narod pobunio. Tada sam čitao objavu američkih turista u Iraku koji su rekli da u gradovima u kojima su oni bili da nije bilo nikakvih problema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije