NA SAMOM ULASKU U GRAD

Iznenađenje u Kninu: Pred auto im izletio medvjed, 'Trčao je ravno prema autu'

Gornja Paklenica: Petar Tubić spasio je dvije male medvjedice koje su sada ljubimci Maša i Ljubica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/2
07.09.2024.
u 21:13

Ovo se dogodilo tek dan nakon što je medvjed unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera nasrnuo na muškarca i oborio ga na tlo.

U Kninu oko 14 sati je pred auto gospodina Danijela izletio veliki medvjed na samom ulasku u grad na predjelu Bender. Naime, auto je vozio Danijelov otac koji je ostao u šoku nakon što se medvjed zaletio na vozilo. "Stari je bio za volanom, ma tresao se" ispričao je Danijel u nevjerici za 24sata

"Išli smo iz Knina prema Benderu i odmah na ulazu s glavne ceste nam je izletio medvjed, trčao je ravno prema autu! Nismo odmah počeli snimati jer smo se preplašili da će skočiti na auto. Direktno na nas izletio je iz šume. Onda sam potrubio i to ga je malo prestrašilo, ali nastavio je trčati ispred nas" dodao je Danijel.

Video susreta s medvjedom možete pogledati OVDJE.

POVEZANI ČLANCI:

Ovo se dogodilo tek dan nakon što je medvjed unutar Nacionalnog parka Plitvička jezera nasrnuo na muškarca i oborio ga na tlo. Naime, 64-godišnjak je zadobio lakše ozlijede jer ga je medvjed ugrizao za ruku te je hospitaliziran. 

>> FOTOGALERIJA Ovo su površinom najveće Hrvatske županije: Znate li u kojoj od njih živi najmanje ljudi?

Gornja Paklenica: Petar Tubić spasio je dvije male medvjedice koje su sada ljubimci Maša i Ljubica
1/25

 

 

Ključne riječi

Komentara 9

ZU
Zurka
07:58 08.09.2024.

Vozaca zesce treba kazniti za uznemiravanje zivotinje! Pa nije medvjed nasrnuo na auto, vec je vozac autom nasrnuo na medvjeda i jadni medo je pola minute bjezao od auta spasavajuci zivu glavu. Da je drzave, sad bi vozac vec davao iskaz u policiji!

Avatar Danke Deutschland
Danke Deutschland
23:05 07.09.2024.

samo strasi nesretnu zivotinju. Ja mislio medo nasrno na auto, zapravo auto nasrce na medveda i ganja ga, trubi. Samo se trebao zaustaviti te pustiti zivotinju da bezbrizno sama odluta u sumu

OT
otrovnijezik
23:19 07.09.2024.

Dojadila im šuma i oni bi na more.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije