Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi svjedok

Iznenadni preokret u slučaju Danke: Pojavio se svjedok koji tvrdi da se nalazio u blizini smetlišta

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
1/4
01.07.2024.
u 14:31

Za ubojstvo djevojčice Danke osumnjičeni su Dejan D. i Srđan J., dok se Dejanov otac Radoslav sumnjiči da je pomogao sinu premjestiti tijelo dvogodišnjakinje.

U istrazi ubojstva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora pojavio se novi svjedok čije će svjedočenje, zakazano za 5. srpnja u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, piše Blic. Ovaj svjedok, muškarac iz Bora, javio se nadležnima tvrdeći da je trčao u vrijeme kada su osumnjičeni navodno bacili tijelo na smetlište. Njegovo svjedočenje moglo bi potvrditi da su osumnjičeni zaista bacili tijelo ubijene djevojčice na smetlište.

Pored njega, saslušat će se još dvojica svjedoka, susjeda iz Banjskog Polja, od kojih se ne očekuje ništa krucijalno. Međutim, svjedočenje trećeg svjedoka, koji je do sada bio nepoznat, moglo bi donijeti ključne informacije za rasvjetljavanje slučaja.

Osumnjičeni Dejan Dragijević, radnik JKP "Vodovod" iz Bora, koji je na saslušanju u tužilaštvu nakon uhićenja priznao zločin i detaljno ga opisao, zatražio je novo saslušanje. Njegova odvjetnica Vanja Živković izjavila je da do danas nije dobila odgovor hoće li tužilaštvo prihvatiti zahtjev za dodatnim saslušanjem njenog klijenta. Dragijević je u obrazloženju zahtjeva naveo da želi dodatno saslušanje "radi razjašnjenja okolnosti i iznesenih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 5.4.2024. godine".

VEZANI ČLANCI: 

Podsjetimo, za ubojstvo Danke Ilić osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević iz sela Zlot kod Bora. Dragijević je priznao zločin, rekavši da su vozilom JKP "Vodovod" udarili djevojčicu, nakon čega ju je zadavio golim rukama. Također je otkrio da su mu u sakrivanju tijela pomogli otac Radoslav i brat Dalibor, koji je preminuo u Policijskoj upravi Bor nekoliko sati nakon uhićenja, piše Blic

>>> FOTO Assange izašao sa suda na slobodu

Danka Ilić
1/30
Ključne riječi

Komentara 4

ZL
Zlatarkongozambija
07:53 02.07.2024.

Možda su ovi sudjelovali u premještanju posmrtnih ostataka pobijenih 90-ìh i tako se uspješno iskazali i u ovom monstruoznom ubojstvu i skrivanju tijela djeteta.

BE
bendzola
17:38 01.07.2024.

Ima li koji svjedok za 1.180 nestalih u Domovinskom ratu?

GA
Gazi
13:08 02.07.2024.

Tu im je kolektivna amnezija pogotovo za razdoblje od 91. Pa do 08.1995.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije