Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČETKOM SRPNJA

Novi svjedoci u istrazi ubojstva Danke Ilić: Zakazano je ispitivanje još tri osobe

Danka Ilić
Foto: Društvene mreže/MUP Srbije
1/9
25.06.2024.
u 13:29

Za ubojstvo djevojčice Danke osumnjičeni su Dejan D. i Srđan J., dok se Dejanov otac Radoslav sumnjiči da je pomogao sinu premjestiti tijelo dvogodišnjakinje

U Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru za 5. srpnja zakazano je ispitivanje novih svjedoka u vezi s istragom protiv dvojice muškaraca osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić. Tada bi, kako je istaknulo tužiteljstvo, trebala biti ispitana tri svjedoka. "Novo saslušanje zakazano je za petak 5. srpnja kada će biti ispitana još tri svjedoka u ovom slučaju. Jedan od njih je građanin Bora, dok su druga dvojica mještani Brestovačke Banje", rekao je izvor upoznat sa slučajem, kako piše Blic

Za ubojstvo djevojčice Danke osumnjičeni su Dejan D. i Srđan J., dok se Dejanov otac Radoslav sumnjiči da je pomogao sinu premjestiti tijelo dvogodišnjakinje. Dejan D. i Srđan J. nalaze se u pritvoru, a otac Radoslav D. nedavno je pušten da se brani sa slobode. Dejanov brat Dalibor preminuo je 7. travnja u prostorijama policijske postaje tijekom zadržavanja. 

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon deset dana potrage uhitila dvojicu muškaraca za koje se sumnja da su djevojčicu udarili automobilom, a potom njezino tijelo odvezli na deponij. Tijelo djevojčice još uvijek nije pronađeno.

 

GALERIJA Policajci pretražuju divlji deponij za ubijenom djevojčicom Dankom
Danka Ilić
1/8
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije