NETANYAHUOVA VLADA OČEKUJE NAPAD

Izrael se sprema za crni scenarij, branit će ga i SAD

02.08.2024.
u 21:36

Američki dužnosnici vjeruju da je Iran spreman napasti Izrael kao odgovor na ubojstvo vođe Hamasa Haniyeha u Teheranu

Komentara 24

Avatar Balcanicus
Balcanicus
23:23 02.08.2024.

Napad neće doći iz Irana, jer je bio nečinkovit. Jordan je već rekao da će obarati sve što uđe u njihov zračni prostor, uz pomoć Amerike. Napad će doći iz Libanona i Sirije, jer će ostaviti Izraelu kraće vrijeme da reagira. Zato će vjerojatno izraelsko i američko zrakoplovstvo patrolirati iznad Libanona. Vidjeli smo što se desilo sa Gazom nakon napada na Izrael. Isto će se desiti i sa Libanonom, smo što će Izrael izbjegavati da bombardira kršćanske dijelove zemlje. Kršćani su u Libanonu većinom u oporbi i preko glave im je Hezbolaha. Može doći do novog rata u Libanonu koji će završiti podjelom zemlje i čišćenjem područja od izraelske granice do rijeke Litani. To će biti ničija zemlja, ili će se vratiti kršćani. Sjeverno od rijeke počinje kršćansko područje.

Avatar Tombstone
Tombstone
01:55 03.08.2024.

Izrael se ne sprema, Izrael je spreman. Iranu je bolje da se pocne spremati na crni scenarij.

D1
Dinamo 1982
23:54 02.08.2024.

Sukob civilizacija, nekad dobra, zanimljiva knjiga, a danas istina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije