OGLASIO SE I BIDEN

Izraelci izvukli tijela šest talaca iz Pojasa Gaze: 'Ubili su ih netom prije nego što smo stigli'

FILE PHOTO: A view of a banner depicting Hersh Goldberg-Polin, an Israeli-American seized during the October 7 attack, in Tel Aviv
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/7
01.09.2024.
u 07:55

Među žrtvama je i američko-izraelski talac Hersh Goldberg-Polin, rekao je američki predsjednik Joe Biden u izjavi. Izraelsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je izjavu rođaka Goldberg-Polina, u kojoj su objavili smrt svog "voljenog sina i brata"

Tijela šest talaca izvučena su iz Pojasa Gaze, priopćila je rano u nedjelju izraelska vojska dodajući da su ubijeni neposredno prije nego što su izraelske snage došle do njih. Šest tijela pronađeno je u podzemnom tunelu u području Rafaha na jugu Pojasa Gaze i prebačeno u Izrael, objavila je izraelska vojska na Telegramu.

Svih šest osoba oteto je tijekom terorističkog napada Hamasa na južni Izrael 7. listopada prošle godine, priopćila je vojska. Prema glasnogovorniku vojske, ubili su ih oni koji su ih zarobili malo prije nego što su njihova tijela pronađena.

Među žrtvama je i američko-izraelski talac Hersh Goldberg-Polin, rekao je američki predsjednik Joe Biden u izjavi. Izraelsko ministarstvo vanjskih poslova objavilo je izjavu rođaka Goldberg-Polina, u kojoj su objavili smrt svog "voljenog sina i brata".

VEZANI ČLANCI:

FILE PHOTO: A view of a banner depicting Hersh Goldberg-Polin, an Israeli-American seized during the October 7 attack, in Tel Aviv
1/7
Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Idler 3
Idler 3
08:39 01.09.2024.

Hamas sam iznova podsječa kak nit vrag ni tak črni, a nit angeluši navek beli kak se zamišla !

Avatar Balcanicus
Balcanicus
22:09 01.09.2024.

Nakon ovoga bih napravio od Gaze teren za golf. Koja bijeda trebaš biti da ubiješ zarobljene civile. Napad Hamasa na Izrael je sličan turskim napadima koji su doveli do Krbavske bitke. Pljačkaši pređu granicu, pobiju i opljačkaju što mogu, povedu roblje. Ovo u Izraelu je sukob civilizacije i barbara.

JU
JustinCase
17:13 02.09.2024.

Sto sijes to i zanjes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije