TIJEKOM FESTIVALA

Nizozemsku influencericu napao zaštitar na Zrću: Oglasila se policija, isplivala i snimka incidenta

Novalja: Pusta plaža Zrće
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
12.07.2024.
u 16:49

O ovom incidentu izvijestila je i zadarska policija, navodeći da su pronašli 25-godišnjeg zaštitara koji je teško ozlijedio stranca. Sve se, prema njihovim saznanjima, dogodilo sinoć oko 2.25 sati

Jednu od popularnijih destinacija ovih dana, plažu Zrće na otoku Pagu gdje se odvio Dropzone Festival, navodno je prema pisanjima nizozemskih medija zasjenio jedan incident koji je doživjela njihova influencerica Alennah van Wijk. Naime, van Wijk i njeni prijatelji su doživjeli fizički napad tamošnjeg zaštitara, a sve su uspjeli i snimiti

U snimci objavljenoj na Redditu vide se tri dijela cijele slagalice koja se odvila tijekom festivala. U prvom je zaštitar napao partnera van Wijk Franka usred ceste ispred same plaže, dok se kasnije vidi Frank koji izlazi skoro pa nasilu iz automobila te viče na zaštitara ''da će platiti što treba''. U trećem i ujedno najpotresnijem dijelu zaštitar je na silu išao uzeti ključeve automobila iz ruke influencerice, a osim što ju je nekoliko puta udario, na nju je i vikao. Na to se Robin, član njihovog društva koji je snimao sve, usprotivio pa je zaštitar krenuo i prema njemu.

O ovom incidentu izvijestila je i zadarska policija, navodeći da su pronašli 25-godišnjeg zaštitara koji je teško ozlijedio stranca. Sve se, prema njihovim saznanjima, dogodilo sinoć oko 2.25 sati. 

- Sumnjiči ga se da je jučer, 11. srpnja oko 02.25 sati na Pagu u blizini plaže Katarelac fizički napao i ozlijedio 25-godišnjeg stranog državljanina koji se prethodno neprimjereno ponašao ispred ugostiteljskog objekta, nakon čega se udaljio. Ozlijeđenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u zadarskoj bolnici gdje mu je utvrđena teška tjelesna ozljeda. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenog 25-godišnjaka je državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog teške tjelesne ozljede - javila je policija. 

POVEZANI ČLANCI:

Robin je kasnije bio ispričao kako je zaštitar ''tražio 200 eura''  od njih nakon zbrke koja je nastala zbog parkinga. Uslijed rasprave zaštitar je navodno postao agresivan, a potom je htio uzeti i ključeve kako bi mu trojac platio. O svemu se oglasila i potresena influencerica, prenosi EDM Identity.

- Hvala vam svima što brinete o meni. Želim vam svima poručiti da smo svi dobro, samo imamo modrice i potreseni smo svime, no inače smo dobro. Kako bih bila transparentna, htjela bih razjasniti jednu krivu informaciju - zaštitar sa snimke radi za jednu vanjsku tvrtku na Zrću. Prijavili smo slučaj policiji i u kontaktu smo s njima kako bismo vidjeli koji su idući koraci - poručila je, dodajući kako se neće javljati neko vrijeme zbog šoka kojeg je doživjela, dok su organizatori festivala poručili kako zaštitar nema veze sa Dropzoneom.

- Surađujemo s vlastima od trenutka kada smo saznali za ovaj grozni incident koji se dogodio nekim članovima naše medijske ekipe ”, stoji u izjavi Dropzonea. “ Oštro osuđujemo bilo kakvu vrstu nasilja, ali ovaj zaštitar nema nikakve veze s Dropzonom i mi nemamo kontrolu nad bilo kojim parkiralištem u Novalji i plaži Zrće. Ovo je izolirani incident i dat ćemo sve od sebe da surađujemo s odgovornim ljudima u gradu i na plaži kako bismo osigurali da se ovakve stvari više nikada ne ponove i unište sav trud koji smo uložili da ovaj nevjerojatan festival učinimo sigurnim za svaku osobu - objavili su.

>> VIDEO Biden Zelenskog predstavio kao Putina, reakcija Zelenskog govori sve

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar rubinet
rubinet
17:45 12.07.2024.

Bilo bi dobro čuti i drugu stranu. Ne samo nizozemsku.

ML
M.L.
18:28 12.07.2024.

Svakako... ... influenceri... uglavnom pošteni, radišni, samozatajni i nadasve skromni mladi ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije