10 GODINA OD ULASKA U EU

Kosor: U EK su mi rekli da Hrvatska neće završiti pregovore i da ide na sporedni kolosijek sa Srbijom

30.06.2023.
u 14:55

Barosso mi je rekao da prestanem govoriti da će Hrvatska završiti pregovore i da ulazi u EU jer se to neće dogoditi pa će mi onda ta moja obećanja kao političarki štetiti jer će se pokazati da kao premijerka nisam ostvarila važan cilj, prisjeća se bivša premijerka Jadranka Kosor

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
16:20 30.06.2023.

Evo jedne koja je bila spavajuči đoker, ideologija propalog i opljačkanog Ferala, glumila "ljutu desnicu", a takvih spavajučih đokera na tisuće po svim strankama i nezavisnim kandidatima, šifr, zaokruži tri, ali neće više proći!!

Avatar barba_arba
barba_arba
16:07 30.06.2023.

Lako je za tebe, da ni bilo Dr. Ive i njegovih sposobnosti, nikad mi EU vidili nebi. Iznutra.

PO
Poka
17:12 30.06.2023.

Ona je bila u vrijeme kad jse ulazilo u EZ i radila na tome a ti mlataraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije