solo igračica

Jadranka Kosor o kandidaturi za predsjednicu RH i stanju u državi

Jadranka Kosor
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/4
05.10.2014.
u 08:00

Bih li prihvatila kandidaturu za predsjednicu? Hm. Tko bi mene kandididirao, uzvratila je protupitanjem

U ljudskoj je prirodi da pamti samo sretne dane pa se tako sve češće u kuloarima i među običnim pukom može čuti kako "Jadranka Kosor ipak nije bila tako loša".

Što o tome ona misli, upitali smo bivšu premijerku.

- Puno su me kritizirali ali je, sigurno vam je bilo bolje sa mnom, sa smijehom je komentirala.

Kada ju je Ivo Sanader 2009. od "zapisničarke" prometnuo  za premijerku davši sam petama vjetra na tu funkciju, postala je vrlo brzo osoba koju "svi obožavaju mrziti".

Kao zastupnici Sabora u oporbi, češće joj se poklanjaju simpatije. 

Je li to dovoljno da se možda opet prometne među vladajuće i to kao predsjednica?  Sudeći po onome što nam je rekla, ne bježi od posla ili odgovornosti, ali još nije došlo njeno vrijeme, 

- Bih li prihvatila kandidaturu za predsjednicu? Hm. Tko bi mene kandididirao, uzvratila je protupitanjem,  a kad smo je pitali bi li sama krenula u izbornu utrku kazala nam je da je u tome sprečava nedostatak novca i ljudstva:

- Ne bih sama. Za takav posao treba puno novaca i pravi tim,  a ja sam trenutačno freelancer.

Mogućnost je ipak ostavila otvorenom.

- Možda jednom u budućnosti. Pa predsjednik Mesić prvi put se kandidirao sa 65 godina. Nikad nije kasno.

Zasad nema favorita na predstojećim izborima. Kaže, pričekat će da se prijave svi koji se misle prijaviti.

>>Kosor otkriva tko se durio i čiji je nos bio do poda

>>Jadranki Kosor na modnom spektaklu zaplijenili - škarice

>>'Netko bi gospođu Grabar Kitarović trebao obavijestiti da je bila dužnosnica NATO-a'

Komentara 42

DU
Deleted user
08:32 05.10.2014.

najgore ti je u životu kad misliš da znaš.moja preporuka maknite se više iz politike

KO
Komacero
09:47 05.10.2014.

Cim se Jadranka nasla sa ubicom Cacicem kod mene izgubila glas,a da nezna birat suradnike svakom poznata.Cudno da niko od Hrvatskih stranka ili politicara nekritizira govore cetnickih ministra koji dolaze u Hrvatsku trabunjat o ustasama,zar to demokracija jedne samostalne neovisnee drzave,sramota za sve Hrvatske zrtve cetnicko komunistickih zlocinca i njihovih sluga

Avatar cheguevara..
cheguevara..
09:09 05.10.2014.

S Balkanom se uopce ne treba zamarati. Nista se tu promijeniti nece, ovi su specijalizirani samo u ratovima. To je takav mentalitet, u sto godina su pet puta prekrajali drzavu. Ako ne ratuju s nekim, onda sami sa sobom, tako da je svejedno tko dodje na vlast. Njima je stanje u drzavi isto kao 40-ih samo sto se ne puca. Ja toplo preporucijem svakome tko zeli spasiti zdravu pamet, da bjezi sta dalje od njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije