Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBILAZAK

Jakovčić stigao u posjet Krapini, u kafiću se družio s građanima

ivan jakovčić (1)
Foto: Matija Topolovec/PIXSELL
1/4
24.03.2013.
u 13:05

Šef IDS-a obići će Muzej krapinskih neanertalaca i tvrtku Presečki grupa d.o.o

Predsjednik IDS-a Ivan Jakovčić upravo je stigao u posjet Krapini. Trenutno se u krapinskom Ilir baru druži s građanima, a nakon toga će posjetiti Muzej krapinskih neanertalaca, obići tvrtku Presečki grupa d.o.o. koje je vlasnik dr. sci. Antun Presečki, inače dekan Veleučilišta Hrvatsko zagorje Krapina, a potom će se družiti na imanju dr. Presečkog.

Jakovčić je u pratnji predsjednika Zagorske demokratske stranke dr. Stanka Beline, a Presečki je pretedent te stranke za gradonačelnika Krapine.

>> Jakovčić: Milanovićevi golubovi listonoše nosili su mi nemoralne ponude

Komentara 4

MI
mirony
20:33 25.03.2013.

pa ke su se našli !!!!

MA
matador007
07:51 25.03.2013.

Došao istarski tajkun da posjeti zagorskog tajkuna.A obojica uzorni građani!

DE
demokršćanin
18:40 25.03.2013.

PROMOCIJA Uvjeren da će pobijediti na izborima za E U parlament prisjetio se da postoje i drugi krajevi Hrvatske u kojima misli da će mu i tu netko dati glas pa se odlučio "družiti" sa biračima.Teško da će pobijediti i u ISTRI,a kamoli u ostatku Hrvatske.Ali kad je netko samouvjeren..........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije