GAF TJEDNA

Jandroković misli da može koristiti zakone kao mišolovku za oporbu!?

Gordan Jandroković
Robert Anić/PIXSELL
08.10.2023.
u 08:19

Ma koliko bilo skandalozno i pomisliti da bi se netko zakonima služio za dnevnopolitičko potkusurivanje, moramo se zapitati bi li HDZ išta poduzeo da Marija Selak Raspudić nije upozorila kako u zakonu piše da stupa na snagu četiri dana prije nego je objavljen

HDZ-u ne treba nitko, ni oporba ni struka. Dovoljno im je nekoliko usput (s)kupljenih žetona i mogu što hoće, pa i nacrtati nove izborne jedinice. Stranka se tako postavila čim je Ustavni sud odlučio ukinuti stare jedinice.

Za veliku raspravu, tvrdili su, nema vremena jer zakon treba donijeti do 1. listopada. Pa su žurili, žurili i – zakasnili. Ispostavilo se da posao ne mogu završiti bez Zorana Milanovića. Čovjeka s kojim inače odbijaju surađivati jer tvrde da nije normalan, ali su sada ipak vjerovali da će na brzinu potpisati kontroverzni zakon. A da ne bi ispalo da su prokliznuli iz neznanja, predsjednik Sabora Gordan Jandroković izjavljuje kako se zapravo radilo o – mišolovki za Milanovića i oporbu.

Ma koliko bilo skandalozno i pomisliti da bi se netko zakonima služio za dnevnopolitičko potkusurivanje, moramo se zapitati bi li HDZ išta poduzeo da Marija Selak Raspudić nije upozorila kako u zakonu piše da stupa na snagu četiri dana prije nego je objavljen. I trebamo li strahovati da će nam se u nekom trenutku suditi po nekom zakonu za koji nismo znali jer, jednostavno, nije bio objavljen? 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 8

LI
LinaLeyaZD
12:15 08.10.2023.

Jandroković misli ...hahahahahahahahah...Njonjo, da li vec razmišljaš u ciju ceš se alpinu uvuci kada pobjegne Anemicni?

NO
Nordik
13:59 08.10.2023.

Ovo s mišolovkom se njonjo nije mogao dosjetiti, netko mu je šapnuo.

ZI
zinegoid
09:46 08.10.2023.

pohlepa i primitivizam zaogrnuti u skupa odijela i lakirane cipelice, maskirane sijedim bradicama, modnim dodacima....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije