šef sabora

Jandrokovićeva kći usred štrajka riješila predmet na sudu. Sabor: On nema nikakve veze s tim

Zagreb: Gordan Jandroković u društvu kćeri na premijeri baleta Spartak
Igor Soban/PIXSELL
19.07.2023.
u 10:07

Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje, poručili su iz Ureda predsjednika Sabora

Iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića oglasili su se oko napisa u medijim da je njegova kći navodno uspjela ostvariti upis založenog prava na nekretnini u vrijeme dok traje štrajk u pravosuđu, o čemu je izvijestio N1.

"Vezano uz današnji tekst objavljen na portalu N1, iz Ureda predsjednika Hrvatskog sabora priopćavamo sljedeće: Gordan Jandroković nema nikakve veze s navedenim predmetom, niti je na bilo koji način utjecao na njegovo rješavanje", poručili su iz Ureda predsjednika Sabora. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 12

RE
REYAM
10:43 19.07.2023.

Slučajno je došla na red.

ĆO
Ćovijek
10:38 19.07.2023.

Naravno da nema. Netko je uopće pomislio da ima?

FR
FranjoTT
11:22 19.07.2023.

Čestitke i Banožiću jer je uspio upisati svoj APN na sudu koji je u štrajku za nas smrtnike. Naime jesu li za ovo ginuli naši očevi da Fuchs ide u bolnicu na kavu preko reda, da si Banožić sam dodijeli stan na koji nema pravo, da dobije APN unatoč što ima nekoliko nekretnina u vlasništvu, da mala Jandrokovička studentica preko veze dobije APN......sviđa li vam se HDZ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije