Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
16. veljače

Jane Fonda atrakcija bečkog Opernballa

FILE PHOTO: Special event for the television series "Grace and Frankie" in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/3
26.01.2023.
u 14:29

Kako je Lugner izvijestio na Pressici Jane Fonda je slavu stekla 1960-tih godina filmovima kao što se Barbarella, Cat Ballou itd.

Tradicionalni bečki “Opernball” ili kako ga još zovu “Bal balova” i “Bal Republike” održat će se 16. veljače u Bečkoj državnoj operi, kao vrhunac balske sezone. Kako je danas na konferenciji za medije u svom trgovačkom shopping centru u Beču izvijestio austrijski građevinski tajkun Richard Lugner (90), njegova ovogodišnja prominentna gošća i atrakcija večeri bit će poznata američka glumica, spisateljica, politička i klima aktivistica, bivša manekenka i guru fitnessa Jane Fonda.

Za pojavljivanje na bečkom Opernballu 85-godišnja Fonda dobiti će od austrijskog poduzetnika Lugnera, pozamašnu svotu novca. Ali to nije ništa novoga, jer je bečki Opernball, koji je zapravo namijenjen kulturnjacima i umjetnicima postao stvar prestiža i sastajalište bogatih i moćnih.

Kako je Lugner izvijestio na Pressici Jane Fonda je slavu stekla 1960-tih godina filmovima kao što se Barbarella, Cat Ballou itd.  Istakao je kako je dobitnica dvaju Oskara, i to 1972. godine za film  “Klute”, te 1978. godine za film “Povratak veterana”. Austrijskom se građevinskom poduzetniku očito sviđa borbenost Jane Fonde, jer je naglasio kako je “već s lisicama na rukama odvođena” s prosvjeda. A prosvjedovala je kako je napomenuto protiv ratovanja SAD-a, za zaštitu klime i okoliša, suzbijanje nasilja nad ženama..
Ono što je Lugnera također fasciniralo je, kako navode mediji, da glumica “ima bogatstvo od 600 milijuna dolara”. I da bez obzira na visoku starosnu dob, još uvijek radi u kampanji modnog diva “H&M”. Ono što Lugner, kao “veliki ženoljubac” nije zaboravio istaknuti je, da je Fonda bila “seks-simbol 1960-tih”.

Lugner od 1992. godine, s izuzetkom prethodne dvije pandemijske godine, stalno ugošćuje poznate svjetske zvijezde u Bečkoj državnoj operi. Dosad su njegove gošće bile, između ostalih, Pamela Anderson (2003.), Paris Hilton (2007.) i Kim Kardashian (2014.). Posljednja njegova gošća pred pandemiju korone bila je Ornella Muti.

Potvrda da svi nisu baš pristaše Lugnerovog pozivanja prominentnih svjetskih zvijezda je i današnji upad klima aktivistica u kino dvoranu u Lugner Cityju, za vrijeme konferencije za medije. Međutim, odmah su reagirali redari i izbacili nepozvane aktiviste iz dvorane, tako da nisu uspjeli ni  raširiti svoj prosvjedni transparent. Nakon Pressice stigla je i policija, koja bi, kako napominju mediji, 16. veljače mogla pred bečkom Operom imati “pune ruke posla”. Kao nekih prijašnjih godina.

VIDEO Identične blizanke u vezi su s istim muškarcem i sada pokušavaju zatrudnjeti u isto vrijeme

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije