voditelj Plavog telefona:

'Jedna je djevojčica nazvala i rekla da je otac siluje dok majka spava, onda su vrata zaškripala...'

06.09.2021.
u 22:15

Po nekim pozivima mogu se pisati scenariji za horore: pokušaji suicida, strah od trudnoće nakon silovanja, seksualno zlostavljanje djece...

Komentara 51

MK
mksdk
22:43 06.09.2021.

Kada se u društvu uništi koncept morala (a ateizam upravo to čini), sve što ostaje je grozota pustoši.

Avatar fredi
fredi
22:43 06.09.2021.

Dajte se prvo educirajte o prijedlogu građanskog odgoja u Zg pa onda mjerodavno komentirajte. Hvala.

Avatar Čaruga
Čaruga
00:40 07.09.2021.

Svakakvo smeće danas ima pravo na parenje, nekada tako nije bilo. Danas svačiji glas vrijedi jednako, svatko može glasati i onaj sa 90 i onaj sa 20, onaj što je skitnica kao i poduzetnik. Tako i mentalno poremećeni imaju pravo praviti djecu, nedaju zdravom i moralnom prisvojiti djete ali zato mentalno poremećeni se nesmetano kote sam zato što im organi funkcioniraju, za obitelj treba imati moral i sposobnost brinuti se. Demokracija je raj za nemoral.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije