EKSKLUZIVAN RAZGOVOR

Jedna od međugorskih vidjelica objasnila nam je kako svakodnevno već 43 godine ima ukazanja i koje poruke prima

02.09.2024.
u 19:39

Ekskluzivan razgovor s jednom od šestero međugorskih vidioca koja objašnjava kako već 43 godine svakodnevno ima ukazanja, koje poruke prima, kako se one odražavaju na svijet, ali i na najbliže ljude u njezinoj okolini i kako pridonose promjenama u ljudima kao i u Međugorju

Komentara 64

PO
Polarus
19:46 02.09.2024.

ovo je neka zafrkancija a?

CR
crocro
20:25 02.09.2024.

Nslijedio sam kršćansku i katoličku vjeru i rimokatoličku crkvu od svojih roditelja i predaka.. Povremeno odlazim u crkvu, Mariju Bistricu i Trsat. Kao takav ne mogu negirati svoju vjeru u postojanje "nečega" iznad. Je li dotična gospođa prava i autentična vidjelica, ja to ne mogu znati a niti ću ikada saznati. Ali mogu se pitati zaštoi se Gospa ukazuje njoj pune 43 godine a za to vrijeme mogla se ukazati milijunima ljudi i tako učvrstiti vjeru u puno široj populaciji? Niti na ovo pitanje ne znam odgovor. Ako joj se Gospa ukazuje 43 godine, ona je Bogom dana osoba. Jedino ostaje vječna tajna i nepoznanica, je li ukazanje čista istina ili laž iz koristljublja. Puk je prisiljen ili joj vjerovati ili ne vjerovati. Kada bi puk bio siguran u istinu vidjelice, učvrstio bi svoju vjeru i približio se crkvi. Sam si postavljam pitanje zašto se Gospa ne ukaže svakom čovjeku a posebno nevjerniku da postane vjernik? Pitanje je da li će se ikada pokazati istina ili ćemo samo morati vjerovati odabranima.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:30 02.09.2024.

Ovaj članak i "svjedočanstvo" uvreda je za svakog tko vjeruje u Boga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije