Sv. Helena

Jedna osoba poginula u naletu automobila na autobus

nesreća (1)
Foto: Željko Lukunić/Pixsell
1/6
10.10.2010.
u 18:35

Sudar se dogodio u prometnom traku u smjeru Varaždina, a od petnaestak putnika iz autobusa nitko nije ozlijeđen

P.D. smrtno je stradao u prometnoj nesreći na autocesti A4 u nedjelju oko 17.30 sati nedaleko od naplatnih kućica kod Svete Helene. Sudarili su se autobus mađarskih registracija i Mercedes, a sudar se dogodio u prometnom traku kojim se vozi u smjeru Varaždina. Prema izvješću policije, nema tragova kočenja.

Vatrogasci su na uništenom Mercedesu rezali lim kako bi izvadili poginulu osobu iz automobila. Od petnaestak putnika iz autobusa nitko nije ozlijeđen.

 

Ključne riječi

Komentara 9

VE
Velikogoričan56
19:14 10.10.2010.

Ovo sto posto sigurno nije uvidjaj s te nesrece, dajte novinari malo truda kad slazete clanke. Ovdje se radi o naletu motocikla na bicikl, to i slijepac vidi

BL
bluewinq
19:19 10.10.2010.

Glavno da svi znaju ogovarati i za sve nevaljalo kriviti vlast, u stvari smo svi aljkavi. Samo svoje pogreske niko ne vidi i puno je jednostavnije druge popljuvati.

Avatar _ninna_
_ninna_
00:11 11.10.2010.

ako je več sebe mislio ubiti kako piše na drugim portalima, nije morao druge ugrožavati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije