Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žena iz kutine

Jeste li je vidjeli? Nestala je 66-godišnjakinja, policija traži pomoć

Ankica Manhart
Foto: nestali.gov.hr
1/3
23.10.2023.
u 18:05

U trenutku nestanka, bila je odjevena u ljubičastu majicu tzv. duksu, crni donji dio trenirke te obuvena u bijele crocse

Sisačko-moslavačka policijska uprava objavila je kako se traga za Ankicom Manhart (1957.) iz Husaina na području Kutine. Njezin nestanak prijavljen je policiji danas, 23. listopada 2023. godine i objavljen na stranici Nacionalna evidencija nestalih osoba. U trenutku nestanka Ankica je bila odjevena u ljubičastu majicu tzv. duksu, crni donji dio trenirke te obuvena u bijele crocse.

„Kako dosadašnje intenzivne mjere traganja nisu rezultirale njenim pronalaskom pozivamo građane ukoliko imaju saznanja gdje se nalazi ili su je vidjeli, da nam to dojave putem elektroničke pošte na nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili putem telefona na 192“, poručuju iz policije.           

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Jahta se nasukala na otočiću Pijavica u trogirskom akvatoriju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije