PROZIVA SE NACIONALNI BRODAR

Što se događa s Jadrolinijom? U mjesec dana već peti kvar, havarija ili nesreća na trajektima

03.09.2024.
u 06:27

Nesreća na trajektu Mljet ne može se usporediti s kvarom rampe na trajektu Lastovo, kažu u Jadroliniji, i tvrde da su njihovi brodovi sigurni i pouzdani.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar kozorog
kozorog
07:06 03.09.2024.

vi biste jeftin trajekt, česte linije... nema toga. država subvencionira pomorski promet više nego ikada, i vi opet nezadovoljni. sad se čudite zašto se nabavljaju stari trajekti iz grčke. jeste spremni plaćati 3-4 puta veće cijene karata? država i nema baš puno lufta za još novca tuči u prijevoz, posebno ne državnog monopolista. sve je stvar tržišta. da nije bilo mrtvih u ovim nesrećama, ovo bi prošlo kao i svake godine, par komentara i u zaborav. pa svako malo, sjetite se, naši trajekti udaraju u otoke, uništavaju rive, nikad nije nitko kriv, dogodilo se, slabi vremenski uvjeti (ono, lahor, al eto, 'udari vjetra').

ME
Metalcommerce
09:10 03.09.2024.

Mislim da u zadnje vrijeme se neke stvari nisu dogodile slučajno.

IV
ivica.vranjic
11:02 03.09.2024.

Diverzija crvenih kmera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije