šokirao mještane

Jeziv prizor u Srebrenici: Pas u zubima nosio ljudsku potkoljenicu

sarajevo, specijalci, bosanska policija (1)
31.08.2012.
u 22:19

Pas se šetao ulicom s ljudskom potkoljenicom u zubima s čarapom na stopalu, a ispustio ju je kada su građani počeli vikati

Jeziv prizor zgrozio je građane Srebrenice prije dva dana. Ulicom je trčkarao pas, a u ustima je nosio - ljudsku potkoljenicu s čarapom na stopalu, piše baportal.

Iako mještani u prvom trenutku nisu bili sigurni što pas ima u zubima, kada se primaknuo grupi mještana zaprepastili su se. Od užasa su počeli vikati pa je pas pobjegao. Ubrzo su ga, pak, uhvatili i savladali. Nisu se usudili ništa dirati nego su odmah alarmirali policiju.
 
Kada je očevidna ekipa stigla, na asfaltu je zatekla ljudsku potkoljenicu. Policija je odmah pretražila teren, a fokusirala se na obližnja groblja jer se sumnja da je pas možda iskopao kost.

Tamošnji je tužitelj izvijestio kako se noga nalazi u mrtvačnici. Intezivno se traga za mjestom s kojeg je pas donio ljudsku potkoljenicu.

Mještani sumnjaju kako noga pripada nekome tko je nedavno preminuo. Policija je priopćila kako u Srebrenici nedavno nije prijavljen ničiji nestanak.

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
22:52 31.08.2012.

Tamošnji je tužitelj izvijestio kako se noga nalazi u mrtvačnici. Intezivno se traga za vlasnikom .....koji je vidjen u obliznjim kafanama

DZ
dzukaficuka
23:32 31.08.2012.

Da nije od onog Kanarinca Slobodana Milosevica.

SI
singidunum
22:28 31.08.2012.

Hoće li se ti izbori u Srebrenici konačno završiti? Nemoguće je šta sve Bošnjacima pada na pamet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije