smaknuća u denveru

Jeziv zločin: Mlada majka ubila djecu prije samoubojstva?

Gripa
Foto: Braco Selimović
1/2
07.02.2013.
u 10:13

Nakon pucnjave u obiteljskoj kući policija je pronašla tijela 23-godišnje majke i dvoje malodobne djece. Treća djevojčica je ranjena i odvezena u bolnicu.

Dvoje malodobne djece i njihova majka pronađeni su mrtvi nakon pucnjave koja se u četvrtak dogodila u obiteljskoj kući u sjeveroistočnom dijelu američkog Denvera.

Huffington Post javlja da su nađena tijela 23-godišnje Myre Perez i njene djece, šestogodišnje kćeri Nivek i dvogodišnjeg Erica. Treće dijete, kćer Isabel (3), ranjena je te u kritičnom stanju u bolnici.

Iako je policija u početku pretpostavljala da je ubojica u bijegu, danas je objavila kako ne traga za mogućim počiniteljem jer postoje indicije da iza stravičnog pokolja stoji majka Myra. Sumnja se da je žena prvo pucala u svoje mališane nakon čega si je oduzela život.

>>Novi pokolj u SAD-u: Dječak (15) ubio dvoje odraslih i troje djece

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije