milanović:

JGL je dobar primjer kako treba investirati

jgl
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/8
10.07.2015.
u 17:34

Predsjednik uprave JGL-a Ivo Usmiani podsjetio je da je tvrtka počela raditi u malom laboratoriju i, zahvaljujući znanju, trudu, energiji i strasti zaposlenih stvorila respektabilnu tvrtku

Vi ste jedna od onih tvrtki koje nitko ne štiti i za svoju se poziciju bori na globalnom tržištu, ovisite o najobjektivnijem kriteriju, a to su kupci.

Krenuli ste ni od čega, a nakon 20 godina vidimo što ste postigli – rekao je premijer Zoran Milanović na svečanosti otvorenja novog farmaceutskog kompleksa u Rijeci Pharme Valley Jadran galenskog laboratorija. Predsjednik uprave JGL-a Ivo Usmiani podsjetio je da je tvrtka počela raditi u malom laboratoriju i, zahvaljujući znanju, trudu, energiji i strasti zaposlenih stvorila respektabilnu tvrtku koja je gradnjom novog kompleksa zakoračila u budućnost na globalnom tržištu zdravlja.

Investiciju vrijednu 361 milijun kuna, potpomognutu kreditom HBOR-a, premijer Milanović istaknuo je kao model koji trebaju koristiti naši gospodarstvenici. Tvrtke kao JGL, dodao je, imaju smisla ako 80 posto proizvodnje izvoze te da je JGL primjer i prilika da jedna mala zemlja pokaže što može.

>>Svemirska tvornica JGL-a Pharma Valley

>>Država za lijekove farmaceutima dužna milijardu kuna

Komentara 2

Avatar comparator
comparator
06:31 11.07.2015.

Slučajni premijer navlaći vodu na svohj mlin. JGL-Rijeka- Linić Obersnel- SDP. Helikopter i ono najvažnije sojevi Imunološkog zavoda u rasulu.

Avatar juricamesko
juricamesko
22:41 10.07.2015.

nesto su mu se omilili odlasci u Rijeku. odatle najbrze svrati crvenokosoj pjevacici na Krk. hoce li Ostoja Rankovic i meni poslati policiju da me pita o premijerovim nepotrebnim izletima u Rijeku i okolicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije