Lijek za stres

Joga na otvorenom - na Ljetnoj pozornici u Opatiji

joga
AFP
04.07.2010.
u 12:02

Od 5. srpnja na Ljetnoj pozornici organizira se besplatno vježbanje joge - svakog ponedjeljka, srijede i petka od 6,45 do 8,45 sati. Instruktor je Ivica Pađen, diplomirani instruktor joge

Današnje vrijeme je ubrzano, intenzivno i vrlo stresno. Stoga Ured "Opatija zdravi grad" u suradnji s ustanovom Festival Opatija i udrugom "Maslina" od 5. srpnja na opatijskoj Ljetnoj pozornici organizira besplatno vježbanje joge - svakog ponedjeljka, srijede i petka u vremenu od 6,45 do 8,45 sati. Instruktor je Ivica Pađen, diplomirani instruktor joge.

Za vježbanje ne treba nikakva prethodna najava, samo dobra volja i prostirka. Poznavatelji joge kažu - "Bit joge je postizanje unutarnjeg mira. Kada je tijelo mirno, disanje pravilno, um ima priliku promatrati svijet s više jasnoće i optimizma, pa tako olakšava i povećava sposobnost suočavanja sa svakodnevicom."  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije