Josipović:

'Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa'

Ivo Josipović
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
27.01.2014.
u 21:13

Josipović je upozorio kako u Hrvatskoj postoji određeni mentalni otpor stranim investicijama

Predsjednik Ivo Josipović naglasio je, gostujući u emisiji Hrvatskog radija S predsjednikom uz kavu, kako je nužno napraviti reformu mirovinskog i zdravstvenog sustava te regionalne samouprave, o čemu treba postojati konsenzus. Pozvao je sve političare i sve stranke da pristupe problemu gospodarstva.

- Smognimo snage i nađimo zajednički jezik oko te tri reforme - pozvao je Josipović.

Govoreći o problemu privlačenja investicija, Josipović je upozorio kako u Hrvatskoj postoji određeni mentalni otpor stranim investicijama.

- Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa, već zato da napravi dobar posao za sebe, a mi se moramo potruditi da taj posao bude - kroz plaćanje poreza, razvoj, izvoz, zapošljavanje - i dobar posao za nas - rekao je Josipović.

>> 'Projekti vrijedni 56,9 mil. eura na čekanju, a ministri se obrušavaju na poduzetnike'

Komentara 51

Avatar "orIando"
"orIando"
21:24 27.01.2014.

Josipović: Nijedan stranac neće doći u Hrvatsku zato što je lijepa. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Izgleda da se ova lignja počela takmičiti s Milanovićem da se vidi tko je veća budala.

CA
cactus
21:33 27.01.2014.

Nije odavno spominjao svoju pravednost jer od nje nema ništa, a sad budale birajte ga još jednom kako bi mogao na vaš račun sviruckati klavir po balkanu.

DO
dostatoga
21:35 27.01.2014.

da, najbolje jos da kapitalisti hrane komuniste... cirkusant ovaj prezidente

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije