Uhićeni maloljetnici

Jozi Trovaču zapalili 'trovačnicu' dok je bio na godišnjem

Jozo Jakobović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.07.2014.
u 21:46

Ovo je, inače, drugi put u manje od godinu dana da je izgorjela pokretna pečenjarnica Joze Jakobovića.

Osječka policija privela je 15-godišnjaka i 17-godišnjaka koje je osumnjičila da su u noći s četvrtka na petak provalili u kamp-kućicu Joze Jakobovića prenamijenjenu u ugostiteljski objekt i potom je zapalili.

Požar, koji se dogodio oko 4 sata ujutro, u cijelosti je uništio prikolicu i kompletan inventar u njezinoj unutrašnjosti. Ovo je, inače, drugi put u manje od godinu dana da je izgorjela pokretna pečenjarnica Joze Jakobovića, kojeg Osječani nazivaju i Jozom Trovačem.

U trenutku izbijanja požara pečenjarnica nije radila jer su svi djelatnici na godišnjem odmoru. U razgovoru s novinarima Jakobović je rekao da je za požar doznao kad ga je probudio sin. Pokretnu pečenjarnicu prvo će odvesti majstoru da bi se utvrdili šteta i stanje, a tek će onda vidjeti što i kako dalje.

>>Došli unajmljenim autom i propucali i zapalili BMW

>>Požar glomaznog otpada oštetio pet osobnih vozila

Komentara 8

FI
Filius
23:11 18.07.2014.

neka im roditelji sada plate štetu u potpunosti kada su ih tako lijepo odgojili.

ZZ
zzz
22:06 18.07.2014.

što je ovo? neka urota protiv ćevapa? prvo rubelj zatvoren, sad pak ovo...

TA
tajnam
07:22 19.07.2014.

Obijest lokalnih propalica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije