ŽIVOTNA PRIČA FRANCA ŠPELIČA

Kad sam vratio partijsku knjižicu, bivši kolege milicajci zvjerski su me tukli

09.08.2024.
u 15:51

Knjiga 'Vratit ću se Ocu' donosi priču Slovenca Franca Špeliča koji je prošao nevjerojatan životni put: bio je partizan, milicajac, ateist, u braku, a na kraju je postao svećenik

Komentara 21

DU
Deleted user
20:22 09.08.2024.

I ovaj je prošao kroz pakao i ostao živ...moje poštovanje

BH
BHHrvat
17:11 09.08.2024.

Dok bi neki da hrvatske nema koji u njoj žive, drugi koji su krv za nju ali su stranci.... Sinoć u rijeci pratim polufinale olimpijskih igara u košarci ima sam dojam da sam u Beogradu

Avatar Iblis Ginjo I.
Iblis Ginjo I.
16:50 09.08.2024.

To je takvo "drugarstvo" bilo. Dok si njihov odličan si, čim nisi mlate i ubijaju. Država koja je Hrvatima nanijela najviše štete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije