neobično pismo

Kajin dobio pismo na kojem je umjesto marke njegova sličica

damir kajin
Vesna Brnabić
02.11.2010.
u 16:52

Sudeći po pošti koja mu pristiže, prijatelji ovoga istarskog političara imaju bujnu maštu

IDS-ovac Damir Kajin ima mnogo neprijatelja, ali i prijatelja. Sudeći po pošti koja mu pristiže, prijatelji ovoga istarskog političara imaju poprilično bujnu maštu.

Kajin je nedavno dobio pismo iz Zagreba na kojem je, umjesto poštanske marke, sličica s njegovim likom. 

- Ovakva pisma sa markicom lika kojem se piše nisam dobio samo ja, dobili su takva pisma sa markama sa svog lika i Vladimir Šeks te Zoran Milanović . Ja sam dobio nekoliko pisama, adresiranih na Glavni štab IDS-a u Puli. Ne shvaćam ih ozbiljno iako su u njima  tri stranice vrijeđanja i pljuvanja. Ipak, sve to nisam prijavio policiji. Policiji sam bio samo jednom lani prijavio osobu koja mi je insinuirala prijetnje ubojstva sina. Ova pisma, sa markicom sa mojim likom, ne shvaćam ozbiljno, čak doživljavam i kao svojevrsnu šalu, a vrijeđanja  ne želim ni prepričavati ni komentirati. Naravno, pošiljatelj je anonimna osoba, kazao nam je Damir Kajin o neobičnom pismu.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
19:38 02.11.2010.

prijete patYUljastom Kainu ......sve je to UDBAška škola dick obraza ,pa i taj je izmišljao kako mu prijete ustašoidi i četnikoidi buaha ha ha ah ah aha ha ha ah aha ha ha aha ha

OB
-obrisani-
17:55 04.11.2010.

Marku Perković Thompsonu su Istrijani zabranili nastup u Areni zato što je on htio sa sobom povesti i krdo ovaca, Istrijani su mu to zabranili jer da je on TOVAR... a ne jeruh...

FE
Felicijen
18:06 02.11.2010.

Da nije to on sam nalijepio ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije