POZADINA

Kako je zbog jedne sablje započeo sukob Pantovčaka i Markova trga?

PIXSELL
31.10.2021.
u 13:37

Odnosi MORH-Ured predsjednika, međutim, kako doznajemo, nisu napeti samo u posljednje vrijeme već traju, otprilike, otkako je Zoran Milanović preuzeo Pantovčak, a sve je počelo na jednoj - sablji.

Komentara 31

Avatar marsijaneri
marsijaneri
14:09 31.10.2021.

Kada bi u jednoj doista civiliziranoj zemlji jedan predsjednik koristio vokabular kakvog koristi Milanović što mislite - kako bi reagirali mediji? Ne jedne novine - cijeli medijski sustav u jednoj civiliziranoj zemlji. Siguran sam da on već odavno ne bi bio predsjednik! Civilizirani svjet ne podnosi nikakve prostakluke na jednoj tako visokoj poziciji. Nevažno i nevoisno o tome kojoj političkoj opciji pripada.

Avatar Idler
Idler
13:51 31.10.2021.

Sablja ni razlog, a pravi novinarji bi ga otkrili....

HU
Hubrvi
14:49 31.10.2021.

Nema to veze sa nikakvom sabljom. To je obicna izmisljotina novinarke koja pokusava odgovornost slucajnog Predsjednika za njegovo nedrzavnicko ponasanje relativizirati.. Taj nazovi Predsjednik urla i vrijedja, a rulja ljevicara koja tako i tako nezna kaj znaci pristojno ponasanje urlaa i pada u extazu. Jer nacin kako taj Predsjednik komunicira, nije nacin jednog Predsjednika, nego je to ponasanje jednog ulicara i jednog huligana, to je ponasanje primitivnog subjekta, to je ponasanje sijaca mrznje i sijaca podjela. Ali to odgovara ljevicarima i radi toga urlaju u extazi, kao sto su njihovi ovevi urlali 1945-e na kriznim putevima, na Kocevskom rogu ili kod Hude jame. Taj Predsjednik krsi zakone i Ustav, vrijedja po potrebi i sudce Ustavnog suda i sve dionike drustva koji mozda imaju drukciji stav od njegovoga. Hrvatska nije mozda kulturna zemlja, ali ponasanje tog slucajnog Predsjednika je ponasanje koje odgovara jednoj divljackoj , prostackoj neciviliziranoj zemlji. Sinovi i kceri onih koji su zive ljude 1945-e bacali u jame mogu biti i jesu sretni. I to je cijela prica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?