Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno vrijeme trgovina

Kako rade danas trgovine? Ako ste namjeravali do trgovačkog centra, mogli biste se razočarati

Rijeka: K Centar Fiume zatvoren zbog primjene novog zakona o neradnim nedjeljama
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/3
07.07.2024.
u 08:24

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara ove nedjelje, 7. srpnja, donosimo u nastavku

Novim Zakonom o trgovini regulirano je radno vrijeme trgovina nedjeljama. Zbog toga trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce. U nastavku možete provjeriti koje će trgovine i trgovački centri raditi ove nedjelje, 7. srpnja. Pojedine trgovine uopće neće raditi, dok su druge odlučile otvoriti samo neke od svojih poslovnica, a iz Kauflanda su objavili da će cijelo ljeto raditi sve njihove poslovnice.

Što se tiče trgovačkih centara, u glavnom gradu će, kako se čini, raditi samo Z-centar. Oba City Centra, West Gate, Avenue Mall, Arena Centar, King Cross, Garden Mall i Family Mall ove su nedjelje zatvoreni. City Centar i Joker u Splitu također neće raditi, no Mall of Split sve je nedjelje u srpnju proglasio radnima. ZTC u Rijeci neće raditi, ali Tower Centar hoće, kao i Max City Mall i Pula City Mall u Puli. 

Portanova u Osijeku bit će zatovrena, a neće se otvarati ni Supernove Colloseum i Slavonski Brod u tom gradu. U Varaždinu neće raditi ni centar Lumini ni Supernova, kao ni Galerija Sjever i Jug Mall u Čakovcu. City Life u Šibeniku neće raditi, ali zato centri Dalmare i Supernova hoće. Supernova Zadar i Shopping Centar Capitol također rade ove nedjelje. Shopping centri Stop Shop 7. srpnja rade u Gospiću, Kaštel Sućurcu, Labinu i Pazinu, a ostale lokacije bit će zatvorene. 

Lidl će ove nedjelje otvoriti vrata nekih poslovnica u Karlovcu, Zadru, Splitu, Šibeniku i Zagrebu, ali i na Krku, u Crikvenici, Delnicama, na Malom Lošinju... cijeli popis Lidl trgovina koje će raditi 7. srpnja pronađite OVDJE. Otvoren će biti i velik broj Konzumovih poslovnica; na zagrebačkom području njih gotovo 200, na sjeveru zemlje više od 50, kao i u Slavoniji i Dalmaciji, a cijeli popis možete pronaći OVDJE.

Nedjeljnu kupovinu moći ćete obaviti i u više od 130 lokacija Spar i Interspar trgovina (detalje pogledajte OVDJE) diljem zemlje, dok Tommy i Eurospin 7. srpnja otvaraju vrata samo nekih lokacija na obali, uz iznimku Eurospina u Ludbregu koji će također raditi. Popis otvorenih poslovnica Tommyja možete vidjeti OVDJE, a Eurospina OVDJE. Plodine će također, kao i Studenac, otvoriti neke poslovnice na kopnu i na obali, a popis možete pogledati OVDJE za Plodine, a OVDJE za Studenac. Kao što smo pisali, sve prodavaonice Kauflanda bit će otvorene cijelo ljeto, tako da kupovinu možete obaviti i tamo. 

VIDEO Karitativni obiteljski dućan Udruge veterana, vojnika i domoljuba

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije