'Ne treba od toga raditi cirkus'

Miletić predložio da građani 'nastupaju' u Saboru: Evo što o tome misle zastupnici

01.02.2022.
u 16:40

Neka građani dođu, no mi i sada izravno komuniciramo, poručuju zastupnici.

Komentara 5

FE
February
16:46 01.02.2022.

Teško da će hdz to progutati,pa oni hapse zbog komentarinja na mreži.Najbolja ideja i jedina ispravna je promjena izbornog zakona.

Avatar spin
spin
17:19 01.02.2022.

Po kojem ključu i tko će odlučivati o građanima koji će moći doći za govornicu? Hoće li se provjeravati njihovi politički stavovi i eventualna pripadnost nekoj od partija ili će za govornicu moći samo oni koji ne pripadaju ni jednom klanu/partiji?

Avatar quo_vadis
quo_vadis
17:37 01.02.2022.

ideja dobra. ali da će hdz i sdp,dopustit da ih građani popljuju na njihovom radnom mjestu? ipak oni i jedni i drugi vuku korijenje iz totalitarizma...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?