Nesreća na A3

Kamion nakon sudara s autom probio zaštitnu ogradu autoceste

Zagreb: Potpredsjednik Vlade Božinović nazočio primopredaji vozila za očevide prometnih nesreća
Marin Tironi/PIXSELL
01.02.2022.
u 10:00

Uslijed sudara, 42-godišnji vozač kamiona izgubio je nadzor nad vozilom i probio središnju zaštitnu metalnu ogradu

Iz Policijske uprave brodsko-posavske izvijestili su o teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak, 31. siječnja oko 15.30 sati dogodila na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Starog Petrovog Sela.

Policijski službenici očevidom su utvrdili da je 40-godišnji državljanin Srbije upravljao osobnim automobilom slovenskih registracijskih oznaka i kretao se južnom kolničkom trakom autoceste A3 od zapada u smjeru istoka. Prilikom obilaska teretnog automobila bosanskohercegovačkih registracijskih oznaka, koji se kretao ispred njega u istom smjeru, nije ostavio dovoljan razmak u odnosu na vozilo koje obilazi te je došlo do udara auta u kamion.

Uslijed sudara, 42-godišnji vozač kamiona izgubio je nadzor nad vozilom i probio središnju zaštitnu metalnu ogradu. 

U daljnjem kretanju došlo je do sudara kamiona s osobnim automobilom s prikolicom (nacionalnih oznaka R. Srbije) koji se kretao sjevernom kolničkom trakom od istoka u smjeru zapada. 

U ovoj prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je od 15,30 do 20,50 sati bio zatvoren promet za sva vozila na dionici autoceste A3 te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

>> VIDEO Razotkrivene ilegalne ulične utrke u Zagrebu


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije