Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte rezultate

Kandidati za gradonačelnika u Gospiću testirali se na droge: Milinović pozitivan na jednu supstancu

Zagreb: Darko Milinović, župan ličko-senjski i čelnik stranke Lipo
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/5
14.06.2024.
u 20:47

Prema rezultatima testiranja koje su objavili, Kovačević, kao i kandidati HDZ-a Vrkljan i Prša, bili su negativni na sve supstance, dok je Milinović bio pozitivan na benzodiazepine.

Burno je u gradu u Lici pred drugi krug izbora za gradonačelnika Gospića. Kampanja se toliko zahuktala da je došlo do toga da su se kandidati testirali na droge. Na poziv lokalnog portala Lika Online, testiranje je provedeno u Zavodu za javno zdravstvo Ličko-senjske županije. Razlog poziva na testiranje bio je video objavljen na Facebooku gdje Kovačević u razgovoru Darko Milinovićem  izjavljuje: "Pa 70 posto grada je napušeno". Testiranje je povedeno jutros, a rezultati upućuju kako je jedan kandidat ipak pozitivan

Prema rezultatima testiranja koje su objavili, Kovačević, kao i kandidati HDZ-a Vrkljan i Prša, bili su negativni na sve supstance, dok je Milinović bio pozitivan na benzodiazepine. Milinović je svoj pozitivan nalaz opravdao time da je danas uzeo Normabel kako bi mogao mirno obaviti operaciju.

Milinović je kritizirao župana Ličko-senjske županije, Ernesta Petryja, zbog njegovog testiranja jučer, nakon čega su Petry i njegova zamjenica testiranje ponovili danas i oboje su bili negativni. Nakon testiranja, Milinović je objavio novi video na Facebooku u kojem govori kako su on i "Ico pozitivni kao ljudi i kao osobe, ali negativni na sve lake droge". 

Komentara 5

Avatar CUBE
CUBE
21:51 14.06.2024.

Nakon Milinovića red bi bio na Milanoviću al nema potrebe, zašto trošit kad je rezultat svima znan 😅

AK
Aka
01:41 15.06.2024.

LIk pod Normabelima operira? Kaj je to dozvoljeno? Pod Normabelima osoba bi bila gradonačelnik??????? Zašto nenormalno postaje normalno? Zar ne postoji niko drugi osim napušenih, zdrogiranih ili lopova?

AK
Aka
01:44 15.06.2024.

Ma kom su važni spomenici i muzeji ako je trbuh prazan? Pa valjda se stvari rješavaju redom prioriteta: prvo gladni i bolesni i invalidni pa onda svi ostali od napušenih pa nadalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije