potvrdio nagađanja

Karamarko: Istina je, razveo sam se od supruge i to je sve što ću reći

'03.02.2012.,hotel Panorama, Zagreb -   Tomislav Karamarko na konferenciji za novinare najavio svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
'Zeljko Lukunic/PIXSELL'
08.05.2012.
u 23:44

- Ne bih želio više o tome govoriti, niti ulaziti u detalje, to je privatna stvar moje bivše supruge i mene.

Jedan od HDZ-ovih predsjedničkih kandidata i bivši ministar unutrašnjih poslova, Tomislav Karamarko potvrdio da se razveo od supruge, piše dalje.hr.

- Istina je, razveo sam se od supruge prije godinu dana - potvrdio je Karamarko. Do sada, kaže, nije iznosio privatne inofrmacije, jer ga nije nitko ni pitao te se nadao da će ih zadržati za sebe.

- Ne bih želio više o tome govoriti, niti ulaziti u detalje, to je privatna stvar moje bivše supruge i mene. Jasno mi je da novinare zanima više od toga, ali odluku o tome da nećemo pričati o našem braku i njegovom kraju donio sam zajedno sa bivšom suprugom. Stoga bih molio sve da poštuju našu odluku- zaključio je. Otkrio je jedino da je sa suprugom ostao u dobrim odnosima, jednako kao i sa sinom i kćeri.

- Zaista se trudim i nastojim viđati djecu što je češće moguće i koliko mi obveze, pogotovo sad zbog kampanje u HDZ-u, dopuštaju - rekao je Karamarko. O životu Tomislava Karamarka malo se zna, osim onoga što piše u službenoj biografiji,a to je da je rođen u Zadru, da je oženjen i da ima dvoje djece.

Njegova bivša supruga Enisa Karamarko zaposlena je u Ministarstvu vanjskih poslova na mjestu načelnice za Odjel Afrike i Srednjeg Istoka, a o njoj se zna da je kćer uglednog profesora Osmana Muftića, koji je preminuo prije dvije godine. Muftić je bio prvi hrvatski ministar znanosti, a nakon toga i veleposlanik u Iranu.

 

Komentara 223

ZE
zeljkonl1
13:02 09.05.2012.

I sto je odgovor?Valjda Hrvati imaju pravo znati o njegovoj kozici?Jel debela,tanka,ili ima li je uopste?

Avatar slavko stečajko
slavko stečajko
14:55 09.05.2012.

Kujundžić za predsjednika demokršćanskog HDZ-a.

YO
yocko
12:56 09.05.2012.

Sad se vidi kakav je kad ga je i žena ostavila,a on je iz like iz sala od kud je i Jovanka Titova..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije