BIVŠI PREMIJER

Karamarko o povratku u politiku: 'O tom potom. Još ćemo razgovarati'

Vukovar: Kolona sjećanja na putu prema Memorijalnom groblju
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/3
01.12.2022.
u 12:18

Proračun će se puniti, ne znam kako. Industriju nemamo, proizvodnju hrane nemamo, sve uvozimo i živimo od turizma, koji je krhka gospodarska grana. Oštećeni su građani - rekao je bivši premijer.

Izgubili smo arbitraže zahvaljujući bjesomučnoj harangi na mene. Stvar je vrlo jednostavno. Jurišalo se na mene i izabralo se kriva sredstva koja su oštetila proračun i građane za minimalno 2 milijarde, poručio je to Tomislav Karamarko u razgovoru za N1 televiziju kada je odgovarao na pitanje bi li se odazvao na saslušanja oko INA-e. On je rekao kako sumnja da će ga pozvati.

Izjavio je kako ne zna 'je li to pljačka stoljeća, ali građani su oštećeni'.

- Proračun će se puniti, ne znam kako. Industriju nemamo, proizvodnju hrane nemamo, sve uvozimo i živimo od turizma, koji je krhka gospodarska grana. Oštećeni su građani - rekao je bivši premijer za N1.

Pitali su ga i hoće li se vratiti u politiku: 'O tom, potom, još ćemo razgovarati'.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar southman
southman
13:02 01.12.2022.

Žena mu osuđena za utaju poreza, preko intimusa Petrovića radila fiktivno za MOL i dobivala 20.000 kn neto mjesečno pune dvije godine . I on bi se vratio u politiku !?

Avatar arba_arba
arba_arba
12:52 01.12.2022.

kao i Dobroslav Paraga, kad odrastu, tek im je 60+

ZO
Zoran
15:09 01.12.2022.

Karamarko,nije za tebe politika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije