Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Karlovac slavi 442. rođendan bogatim programom uz moto 'Sretni pod zvijezdama' i svi ste pozvani

Zvjezdano ljeto
Foto: PR
1/6
05.07.2021.
u 08:00

U sklopu manifestacije bit će održano više od 150 raznovrsnih programa

Karlovac i ovogodišnji 442. rođendan slavi iznimno bogatim i sadržajnim programom okupljenim u manifestaciju 'Zvjezdano ljeto 2021'. Ove će godine Karlovčani i njihovi gosti moći uživati besplatno u brojnim programima na niz lokacija na otvorenom prekrasnog grada u parku, na četiri rijeke, jer Karlovac je najveća i najljepša pozornica na otvorenom.

Proslava je počela 23. lipnja tradicionalnim Ivanjskim krijesom i vatrometom, a završava na sam rođendan grada 13. srpnja Rođendanskim balom i koncertom.

Pripremljeno je više od 150 programa za sve generacije. Maleni i veliki moći će odabrati nešto za sebe, od koncerata, izložbi, filmova, radionica, dječjih predstava, baleta, sportskih susreta, aktivnosti uz vodu, vožnji Žitnom lađom, piano maratona na otvorenom, jedinstvenog ambijenta Dnevnog boravka na otvorenom - prostorne instalacije na središnjem gradskom trgu koja uz zabavne programe nudi dobru atmosferu i zanimljivu ugostiteljsku ponudu … Posjetitelji se mogu uključiti i u turističke ture gradom, a u tom zvjezdanom ljetnom „lutanju“ hladovinom gradskih perivoja, parkova, šančeva i riječnih obala susrest će različite izvođače, domaće i strane, one manje i više poznate, vrhunske virtuoze, alternativce, avanturiste … Za one koji vole adrenalin idealan je izbor absail pista i spuštanje s branič kule sa Starog grada Dubovca, a novina je prvi Open Air Tribute festival posvećen legendarnim rock sastavima i vrhunskim hitovima koje će izvoditi neki od najboljih hrvatskih i europskih tribute bendova; Tribute to Deep Purple, Queen Real Tribute i Croatian Pink Floyd Show.

Kako god, odlučite li doći tek jedan dan, na vikend ili duže, jedno je sigurno, ovog ljeta nemojte zaobići Karlovac jer grad susreta idealno je mjesto za druženja, opuštanja i ležerne atmosfere, grad u kojem  u svakom trenutku možete pronaći svoju oazu zelenog mira, a već iza ugla jedno od brojnih uzbudljivih događanja ovog ljeta. Karlovac je jednostavno samozatajan, a neodoljiv, dragulj sakriven u zelenilu kojeg, ako još niste, morate upoznati, a Zvjezdano ljeto je idealna prilika da osjetite malo karlovačke sreće pod zvijezdama.

Svi detalji programa mogu se pogledati na stranici www.zvjezdanoljeto.karlovac.hr ili društvenih mreža manifestacije Zvjezdano ljeto

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije