Kerum novog limenog ljubimca parkirao na nedozvoljenom mjestu

kerum
Ines Brajević/VLM
29.01.2010.
u 22:20

No ne može Kerum ne napraviti grešku u koracima. Parkirao vozilo pod znakom zabranjenog smjera, gdje se ne smije parkirati. Iako je mogao ući pred Banovinu, rampa je bila dignuta.

Ispred Banovine u kojoj kao gradonačelnik stoluje Željko Kerum jučer poslijepodne bio je parkiran njegov novi limeni ljubimac. Crveni ferrari vrijedan 2,5 milijuna kuna. I to šibenskih tablica. Šuška se po Splitu da ga je Kerum kupio na ime prijatelja Josipa Stojanovića, šibenskog biznismena, pa da zato i ima ŠI tablice.

No ne može Kerum ne napraviti grešku u koracima. Parkirao vozilo pod znakom zabranjenog smjera, gdje se ne smije parkirati. Iako je mogao ući pred Banovinu, rampa je bila dignuta. Kazna za ovo se zna, 500 kuna. No Kerum je prošao lišo.

Ključne riječi

Komentara 28

BS
blade_st
01:00 30.01.2010.

evo partizana. ili su to samo opanci...?

OB
-obrisani-
08:18 30.01.2010.

Da je nastavio voznju u situaciji prema slici, vozio bi u zabranjenm smjeru, pa je pitanje sto je veći prekršaj: vožnja u zabranjenom smjeru ili parkiranje na zabranjenom mjestu ? Međutim imate li išta ozbiljnije o Kerumu ili po običaju laprdate ? A ti \"nikolatr\", ako nisi znao na Balkan nas je dovukao Mesic i SDP-ova koalicija još tamo 2000. godine i radi njih smo ispod Rumunjske i Bugarske, jer radi njihovog podaničko sluganskom ponašanja ni nismo još u EU !

M1
m1965
11:31 30.01.2010.

Sami birali!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije