Blagdansko druženje

Kerum o Milanovićevoj vladi: Nova metla uvijek bolje mete!

željko kerum
Ivo Čagalj/PIXSELL
28.12.2011.
u 13:24

Splitski se gradonačelnik nada da će u Saboru znati cijeniti njegovo iskustvo u gospodarstvu i staviti ga u neki od odbora iz tog resora

– Ušao sam u Sabor sa zakašnjenjem, ali svatko ima svoj stil! – rekao je Željko Kerum govoreći o svojim uspjesima u godini koja je na izmaku na blagdanskom druženju sa splitskim novinarima. Pozvao je sve saborske zastupnike iz Splita da zajednički rade u interesu grada bez obzira na stranačku pripadnost. Kaže da nije član nijednog saborskog odbora.

– Ne znam, to još nije određeno. Vjerojatno ljudi nešto razmišljaju. Valjda će poštovati moje iskustvo u gospodarstvu. Ipak ja dajem 3000 plaća već 21 godinu, a to je velika stvar – rekao je Kerum .  

Upitan kakva su mu očekivanja u 2012. godini, rekao je:

– Nova metla uvijek bolje mete. Možda će se nešto i pokrenuti, to je u interesu novoj vladi i cijeloj državi, pa i Splitu.

Ključne riječi

Komentara 15

DK
dkatica2
13:52 28.12.2011.

crvena je , to joj je minus

DU
Deleted user
14:07 28.12.2011.

O dragi Bože... a ja se ponadao da cemo nakon ovih izbora zaboravit na ovog idiota... ali NE ... Kerum se vraca u punoj snazi... e moji splicani di vam je pamet bila....

LI
libero
15:54 28.12.2011.

šteta da ovaj ne radi svoj posao, to jest da pravi odličan ovčji sir......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije