POSTAVLJEN 2008.

'Kladim se da niste znali da ovo postoji': Tuđmanov spomenik postao hit na mrežama

Facebook screenshot
05.06.2021.
u 12:43

Nedavno je ovaj spomenik postao hit na društvenim mrežama, no on u ovom hrvatskom gradu stoji od davne 2008. godine

U većini Hrvatskih gradova spomenici u čast dr. Franji Tuđmanu najčešće ga prikazuju u uspravnom položaju, kako gleda u daljinu, a u nekim slučajevima je i pozlaćen. No takav spomenik nije u Novoj Gradiški - on tamo nosi sunčane naočale.

Nedavno je ovaj spomenik postao hit na društvenim mrežama, no on u ovom hrvatskom gradu stoji od davne 2008. godine, kada je postavljen na istoimeni trg

Autor je Stanko Jančić, a postavljen je kao ''dio je memorijalne cjeline podignute u spomen na stvaranje samostalne Republike Hrvatske'', piše na stranicama Grada. 

- E, kladim se da niste znali da ovo postoji, napisao je na Facebooku Ivan Kraljević koji je i objavio fotografiju spomenika. 

 

VIDEO Tomašević pomogao ženi koja se onesvijestila: “Prišao je da joj pomogne, a prvo je došao sanitetski prijevoz”

Komentara 29

Avatar kastanjer2
kastanjer2
14:11 05.06.2021.

Kladim se da ovi što imaju nešto protiv spomenika Franji Tuđmanu ne vole Hrvatsku.

Avatar Niko
Niko
13:14 05.06.2021.

Inspiracija iz Ratova Zvijezda....... Han Solo smrznut u karbonitu

VL
_________
14:49 05.06.2021.

Hahaha, ..... l'll be back

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije