Danas u večernjem

Klanovi SDP-a: Kandidacijski postupak nije ni počeo, a već niz SDP-ovaca najavljuje kandidaturu za šefa

k
20.09.2016.
u 00:00

Picula, Miljenić i Ostojić love podršku utjecajnih socijaldemokrata

Odmah nakon izbornog kraha Zorana Milanovića zapljuštale su kandidature za novog predsjednika SDP-a. Svoju ambiciju zasad su objavili Ranko Ostojić, Tonino Picula, Domagoj Hajduković, Vesna Škulić, a zatim i Orsat Miljenić.

Još se čeka što će učiniti Zlatko Komadina i njegovi saveznici iz Zagreba Rajko Ostojić i Davor Bernardić. Neslužbeno doznajemo kako se trojac i u ponedjeljak sastao, ali tko će se od njih kandidirati, još nije odlučeno.

Na koncu ne bi bilo iznenađenje da to opet učini Komadina, koji je na zadnjim unutarstranačkim izborima u travnju ove godine izgubio od Milanovića. To se može naslutiti i iz njegova jučerašnjeg odgovora na novinarsko pitanje o njegovoj (ne)kandidaturi.

>>Cijelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte u našem e-izdanju

>>U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Pregovori: Most traži da Petrov bude drugi čovjek u novoj Vladi

>>Porez na promet nekretnina uskoro 4 %?

>>Na Braču pretio svaki pet učenik

>>Novi izbjeglički val sve bliži

Komentara 21

Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
21:41 19.09.2016.

Ranko Rakija nema pandana, jednostavno nema.

ZR
Ze Roberto u
22:51 19.09.2016.

Iz izvora partije doznajemo da u posljednjem trenutku u igru ulazi drug Stazic.....

DU
Deleted user
23:51 19.09.2016.

Kakva je to kandidatura, ako među kandidatima nema, Neše, Peđe1, Peđe 2,Milanke, Bojana...Ma trebalo bi se kandidirati svih 30-desetak tisuća drugova i drugarica, članova partije.Koja bi to bila kampanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije