U SUSRET DANU SJEĆANJA

Klapa sveti Juraj snima spot za novu pjesmu u Vukovaru

Klapa Juraj
Foto: Krešimir Šlafhauzer
1/5
25.10.2019.
u 11:25

Organizacijski voditelj ekipe Marko Bralić rekao je kako vjeruje da će se pjesma i spot svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih kao i svim hrvatskim domoljubima.

U susret Danu sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine u Vukovaru Klapa Hrvatske rane mornarice „Sveti Juraj“ započela je snimanje spota za svoju novu pjesmu "Molitva za ravnicu“.

Spot se snima na širem području grada Vukovara i nekim prepoznatljivim lokacija kao što su Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata, mjestu masovne grobnice ne Ovčari, kod Kamenog križa na ušću Vuke u Dunav, uz Dunav, ravnicama…

Organizacijski voditelj ekipe Marko Bralić rekao je kako vjeruje da će se pjesma i spot svidjeti upravo onima kojima je posvećena, a to su prvenstveno hrvatski branitelji Vukovara, članovi obitelji poginulih i nestalih kao i svim hrvatskim domoljubima. Treba znati i kako je Klapa HRM "Sveti Juraj“ osnivana 2001. godine od kada djeluje u sklopu orkestra Oružanih snaga Republike Hrvatske. Tijekom proteklih godina dobitnici su niza nagrada i priznanja, a izdali su do sada 11 nosača zvuka.

Glazbu i tekst spomenute pjesme potpisuje Mario Božić, režiju i snimanje spota Darko Puharić - Studio Design D iz Vukovara, a fotografiju Miroslav Šlafhauzer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije