NESTAO MALOLJETNIK

Kod Križevaca potraga za nestalim Antonijem Kranjčevićem (17)

antonio kranjčević
21.02.2012.
u 13:39

Sestra Ana: Pretražili smo svaki jarak, klijet, vinograd, grabu, bunar... Brata nema!

Antonio Kranjčević, 17-godišnji Križevčanin, otišao je od kuće u Bukovju Križevačkom u nedjelju navečer, otkad mu se gubi svaki trag. Mladićev nestanak obitelj je prijavila policiji koja je izvijestila da "provodi sve mjere traganja".

Prema podacima s portala Nestali.hr, mladić je visok 180 centimetra, kestenjaste je kose i očiju, ovalna lica i srednje tjelesne građe. Njegova sestra Ana na Facebooku je razglasila da je brat nestao, istaknuvši da je posljednji put kad je viđen Antonio bio odjeven u kariranu košulju i crnu trenirku.

– Bili smo nerazdvojni, danas se svađamo, ali bismo ruku u vatru dali jedan za drugoga. Pomozite mi da ga nađem – istaknula je Ana čiji su apel na Facebooku prenijele već stotine ljudi. Antonio se školuje za mesara u srednjoj školi u Vrbovcu, kamo putuje vlakom, a radi u rasjekaonici PIK-a Vrbovec, kako je naveo na svom profilu. Nadimak mu je Tajson. Neslužbeno doznajemo da je nedjeljne večeri viđen i u lokalnoj gostionici.

– Normalan je mladić, omiljen u društvu – kazala je potištenim glasom njegova sestra objašnjavajući da je cijela obitelj u šoku i velikoj brizi. – Pretražili smo već svaki jarak, klijet, vinograd, grabu, bunar. Nema ga – poručuje Ana.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
17:07 21.02.2012.

već u srijedu najdalje ćetvrtak će se pojaviti. Naša mladež je zaigrana i vole biti traženi. Moderna vremena. I moj sinek je nestal dok ga je kordon policije tražio. Nije htio reći gde je bio ni meni, eh ta djeca , neka se igraju

ZA
zagorka
09:56 22.02.2012.

nekima je igra a nekima briga...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije