POZITIVAN KRAJ

Pronađena nestala djevojčica kod Nove Gradiške

Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovali automobil i motocikl
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
29.07.2024.
u 13:02

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Pronađena je 12-godišnjakinja koja je jučer nestala u mjestu Godinjak kod Nove Gradiške! Podsjetimo, u mjestu Godinjak nedaleko od Nove Gradiške u nedjelju je nestala 12-godišnja Amela Jelenić.

Djevojčica je rođena 2011. godine u Našicama, a 28. srpnja udaljila se u nepoznatom smjeru. Nasreću, nakon objave na stranici Nestali.hr i u medijima, djevojčica je pronađena. 

 

VIDEO Požar u Novom Zagrebu brzo ugasili vatrogasci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije