Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantna propaganda

Kod Solovjova o Kosovu: Rusija će pomoći Srbiji da se oporavi od raspada Jugoslavije

Solovjov-Milanovic
Screenshot
01.02.2023.
u 10:42

Jakov Kedmi u TV-propagandi Vladimira Solovjova iznio je tezu da je raspad Jugoslavije bio zapravo rat protiv Rusije

U emisijama vodećeg Putinova TV-propagandista Vladimira Solovjova ponekad se spominje i Kosovo, za koje je hrvatski predsjednik Zoran Milanović, čije se izjave ovih dana također vrte i komentiraju kod Solovjova, u ponedjeljak izjavio da je “oteto od Srbije”.

Tako je jedan od Solovjovljevih gostiju, Jakov Kedmi, u emisiji prošloga tjedna iznio tezu da je raspad Jugoslavije bio zapravo rat protiv Rusije, da su Amerikanci i Nijemci stvorili republiku od bandi kosovskih zločinaca, te da će se Rusija, kad završi s Ukrajinom, pomoći Srbiji da se oporavi od svega toga. Jakov Kedmi izraelski je političar i bivši diplomat, rođen u Rusiji kao Jaša Kazakov, i često se pojavljuje kao gost u TV-propagandi Vladimira Solovjova. 

- Što se tiče Vučića, želim reći da je otvoreni rat protiv Rusije započeo na Balkanu. Raspad Jugoslavije, podjela Jugoslavije, to je bila operacija protiv Rusije. Osnovni cilj bila je Rusija. Tako da smatram da, kad se sve ovo završi, Rusija neće zaboraviti Srbiju i pomoći će joj da se oporavi. I uspostava te banditske republike Kosovo, to je njihovo čedo, to su Amerikanci i Nijemci izgradili na lažima bandi kosovskih zločinaca… Tu republiku. Uostalom, tko je jedan od onih koji su podržavali te kosovske bandite? Sjećate se kako se zvao? Ja se sjećam. Zvao se Bin Laden. Njegovi su drugovi ratovali na Kosovu, njegovi drugovi su ratovali u Bosni. Bin Ladenovi teroristi su ratovali u Jugoslaviji. Možda danas Rusija ne može konkretno, realno pomoći Srbiji. Ali ja mislim, ja se nadam, da ona na to neće zaboraviti - rekao je Kedmi.

Pogledajte video. 

Komentara 11

TE
Templo
10:55 01.02.2023.

Jadan onaj kojem Rusija pomaze, kukala mu majka....

DU
Deleted user
11:31 01.02.2023.

Lik je zaboravio da je u Rusiji 15-20 mil muslimana, ako oni krenu u rat za otcjepljenja republika imati će Rusija svojih problema dovoljno za slijedećih 50 godina. Ionako je Rusija federacija raznih naroda koji će kad tad krenuti u disoluciju kao i Jugoslavija. Rusija ima pred sobom sto problema od smanjenja značaja energenata do potencijalnog građanskog rata preko pedeset naroda koje su oni pretvorili u Ruse. Pa cijeli Sibir kao prebogat energentima su oteli domicilnom narodu. A tu je i Kina koja samo čeka svoju priliku. Rusiji bi najbolje bilo da se približi zapadu i tako spasi ali nemaju volje za to i to će ih koštati

KO
konj1
11:54 01.02.2023.

Vidjeli smo kako je Rusija nedavno pomogla Armeniji gdje su imali donekle i pravnu osnovu preko UN-a pa sad Ruse mijenjaju snage EU kad su s njima Armenci odlučili raskrstiti, tako da obećanje ludom radovanje kraj takvog saveznika, znaju pomoći samo kad treba izazvati nestabilnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije