telefonska dojava

Kod Vinkovaca pronađena mrtva ženska osoba

Policijska traka
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
25.05.2022.
u 19:01

Očevid je u tijeku, na terenu je i mrtvozornik

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako im je danas, u 15.35 sati, jedna osoba telefonom dojavila da je na području Andrijaševaca pronađena mrtva ženska osoba.

- Policijski službenici ove Uprave su na mjestu događaja te provodi se očevid, a također je nazočan i mrtvozornik koji će poduzeti mjere i radnje kojima će utvrditi uzrok smrti. Nakon što ustanovimo sve činjenice tog događaja, javnost će biti pravovremeno izviještena - navode iz PU.

VIDEO Krvoproliće u Teksasu! Ubijeno 19 učenika, dvije odrasle osobe, objavljeni identiteti žrtava: 'Bio je najslađi dječak kojeg sam poznavao...'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije