UŠAO IM U KUĆU

Kod Zadra pijan istukao Filipinca, napadač prijavljen i zbog diskriminacije

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
25.10.2024.
u 17:02

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom sudu

Policijski službenici Policijske postaje Benkovac-Obrovac jučer su na Prekršajni odjel Općinskog suda doveli 47-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenog prekršaja narušavanja javnog reda i mira, opisanog u članku 13. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te prekršaja iz članka 25. Zakona o suzbijanju diskriminacije. Naime, u srijedu, 23. listopada oko 21.30 sati u Islamu Grčkom, 47-godišnji hrvatski državljanin je pod utjecajem alkohola došao u dvorište, a potom i u unutrašnjost obiteljske kuće, gdje su smješteni strani državljani. Nakon što mu se obratio 31-godišnji državljanin Filipina te mu rekao da izađe iz kuće, 47-godišnjak ga je u dvorištu fizički napao, nakon čega se udaljio s mjesta događaja.

Policijski službenici ubrzo su u blizini uhitili 47-godišnjaka te ga priveli u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Alkotestiranjem mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu. Državljanin Filipina odbio je ponuđenu liječničku pomoć.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden nadležnom Općinskom sudu - istakli su iz zadarske policije.

GALERIJA Stoji na strmim hridima, a nazivaju je ključem Dalmacije: Njenu ljepotu upoznao je cijeli svijet u popularnoj seriji
Ilustracija
1/13
Ključne riječi

Komentara 1

DA
dallas1974
17:27 25.10.2024.

Baš me zanima koliku će kaznu dobiti. Sve ispod 5 godina bezuvjetnog zatvora bi bila smijurija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije