PIŠE NEVEN BUDAK

Koje su to vrijednosti koje čine ono što nazivamo Zapadom?

17.09.2024.
u 17:27

Zapad, kojem se pripisuju razne pozitivne vrijednosti, konstrukt je stvoren u relativno nedavnoj prošlosti.

Ključne riječi

Komentara 24

MA
Marko1111
18:43 17.09.2024.

Vrijednosti Laži i obmane.

NO
nogobus2
23:28 17.09.2024.

Pederizam je najveca tekovina, slijede masovne migracije iz Afrike i Azije, tzv. multikulti. Zatim... rodna ideologija, tzv. "zelena tranzicija" (de-industrijalizacija), financijsko mesetarenje iz supleg u prazno, zionisticki suprematizam, propadanje srednje klase, lazna demokracija (zapravo policijska drzava). Jesam li nesto zaboravio?

NA
Nardev
09:51 18.09.2024.

Interesantno je da se Zapad osuđuje za kolonijalizam i imperijalizam a rijetko tko, gotovo nitko, ne spominje da je Rusija kolonizirala sve od Urala do Aljaske a to je kao normalno. Da li je netko pročitao kako su se Rusi odnosili prema domorodačkom stanovništvu ako znamo da Slavena nije bilo iza Urala ? I gdje Rusi spadaju ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije