OŠTRA REAKCIJA

Kolakušić bjesnio pred TV kamerama i obrušio se na birače: Jeste li vi normalni?!

Šibenik: Konferencija za medije Mislava Kolakušića i Ivana Vilibora Sinčića
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/4
09.06.2024.
u 23:33

"Sram vas bilo", rekao je biračima te osvrnuo na svoj sljedeći korak

Mislav Kolakušić, nositelj liste Pravo i pravda koja je dobila 2,99 posto glasova, obratio se medijima nakon objave rezultata europskih izbora te poslao oštru poruku biračima. Naime, upitao je građane "jesu li normalni" te najavio kako će njegov idući korak biti predsjednička kandidatura. 

"Ja bih čestitao građanima hrvatske što su izabrali 12 HDZ-ovih i SDP-ovih zastupnika da volontiraju. Za razliku od cijele Europe, idemo u čisti idiotizam. Danas je Marine Le Pen natjerala Macrona da raspusti parlament. Dragi građani, jeste li vi normalni", istaknuo je Kolakušić.

Također, rekao je da je bilo puno drugih stranaka, osim HDZ-a i SDP-a. "Sram vas bilo", rekao je biračima te osvrnuo na svoj sljedeći korak: "Želim vam predstaviti buduću prvu damu, Lidiju Kolakušić. Idemo pobijediti na predsjedničkim izborima".

 

GALERIJA Skromnije nego na parlamentarnim izborima: Po stožerima mesni naresci, finger food...
Šibenik: Konferencija za medije Mislava Kolakušića i Ivana Vilibora Sinčića
1/54

Komentara 36

FR
Franko777
23:55 09.06.2024.

Objavio si svoj kraj 🙈

ŠI
Šime
00:49 10.06.2024.

S ovakvim uvredljivim izjavama ovaj misli da će pobjediti na izborima za predsjednika države.Bože, dragi, zar će se on stvarno kandidirati na izborima za predsjednika?

EJ
ejStef
00:03 10.06.2024.

Rekao sam već prije da si je osigurao saborsku plaću. Nije baš kao u EU parlamentu, no ipak je bolja nego plaća na većini radnih mjesta gdje bi dotični uopće mogao raditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije