Politika

Komunalne tvrtke dobro zarađuju, ali ne bi pomogle Varaždincima

obranic
arhiva lv
14.10.2010.
u 15:05

Nema razloga te direktore tretirati kao vrhunske menadžere u poduzećima koja imaju monopol u djelatnostima vezanima uz grad

Iako neka od komunalnih poduzeća u djelomičnom ili većinskom vlasništvu Grada ostvaruju dobit, ne pada im na pamet smanjiti cijenu usluga i pomoći Varaždincima. Najavljuju poskupljenja, iako pada standard građana, prozvao je jučer HNS-ov gradski vijećnik Alfred Obranić. Mislio je na Parkove, Termoplin i Varkom.

– Nema razloga te direktore tretirati kao vrhunske menadžere u poduzećima koja imaju monopol u djelatnostima vezanima uz grad – dometnuo je njegov kolega Vlado Vlašić. Pitaju i zašto je gradonačelnik prije nekoliko godina bez Gradskoga vijeća pristao na smanjenje upravljačkih prava u Parkovima pa sad više, kažu, Grad ne može samostalno odlučivati.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krka
09:21 15.10.2010.

Dečki su potpunou pravu! Nažalost, izgleda da je to zadnja faza otimanja vrijednih poduzeća od strane pojedinaca iz čupkove ekipe; kumeka, pajdaša i pajdaša od njegovih pajdaša. To se događa godinama i rijetki koji su uprli prstom u te negativnosti su bili stigmatizirani, vrijeđani i na radnim mjestima šikanirani. Ako USKOK i policija to ne sprijeće, evidentno je to kriminal, /ako ništa drugo od kud tim golačima lova za otkup dionica i zašto grad prešutno to dozvoljava / biti će to najveća pljačka na štetu građana. Gospodu podržavam i neka ustraju do kraja. Naime, mi građani plačamo na pr. vodu, razvoj i zaštitu, održavanje mreža, kapitalne investicije... te postavljam slijedeće pitanje svimanama: AKO TO SVE PLAČAMO NORMALNO JE DA POSTANEMO DIONIČARI ISTIH PODUZEĆA A NE DA SE DOZVOLI POHLEPNIM \'\'MENEĐERIMA\'\' DA NOVCEM GRAĐANA KUPUJU DIONICE I SUTRA POSTANU VEČINSKI VLASNICI I UCJENJUJU NAS KAK HOČEJU!!! Varaždinci, probudite se inače nam se loše piše, a kako će biti generacijama iza nas ne vupam se ni zmisliti kad se sjetim nekog nabrijanog potomka /vusranca/ od današnjih direktora kak gusla po sirotinji sa pljačkom kak mu se digne...pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije