Komunisti su među nama: Nude vlast radničke klase i obnovu Jugoslavije

26.08.2024. u 08:10

Uz stare nostalgičare koji i danas glorificiraju propale režime, sad su nam stigli i novi, "istinski" komunisti. Još nisu brojni, u cijelom svijetu zasad ih je samo nekoliko tisuća, no odlučni su "spasiti" čovječanstvo.

Ključne riječi

Komentara 14

MA
marinerocro
09:20 26.08.2024.

Najveće zlo i opasnost slobodne Hrvatske su upravo ostaci zločinačkog komunističkog režima koji su svugdje a najgore u medijima. Uzrok tog zaostalog zla je u tome što nismo uspjeli provesti lustraciju, a što dalje biti će sve teže, jer strančice koje se busaju domoljubljem spriječavju otvaranje problema lustracije,sve drugo im je važnije, a najviše političke pozicije.

GE
Gefufna
10:00 26.08.2024.

Malo su pokolja i zlocina napravili sirom svijeta?

EJ
ejStef
10:23 26.08.2024.

Pa cijela woke ideologija je neka nova vrsta komunizma ili marksizma, nešto što nadilazi i samu ideologiju te u svojim dijelovima nadomješta religiju. Svi progresivni i lijevi žestoki ekstremi pod jednu kapu, to bi bila najbolji opis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije