u segetu donjem

Končar u Apartmane Medena uložio 8 milijuna eura

Seget Donji: Svečano predstavljanje investicije u apartmanskom naselju Medena
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
09.07.2024.
u 08:49

Predstavnik LNS grupe Danko Končar najavio je skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica, čija je vrijednost 35 milijuna eura

Apartmansko naselje Medena u Segetu Donjem nadomak Trogiru zasjalo je u novom ruhu nakon što je realiziran višegodišnji investicijski ciklus u vrijednosti od 8 milijuna eura. Pod egidom #OldPlaceNewStory svečano je proslavljen završetak investicijskog ciklusa, u sklopu kojeg je više od 250 apartmana kategorizirano s četiri zvjezdice te je izgrađen plato od 600 četvornih metara s četiri vanjska bazena, što predstavlja veliki iskorak u kvaliteti sadržaja i infrastrukture.

Državni tajnik Ministarstva turizma Josip Pavić, koji je bio u ime ministra Tončija Glavine, rekao je da su ovakvi projekti jamac podizanja kvalitete i cijele destinacije. – Danas je turistička konkurencija zaoštrena te sunce i more više nisu dovoljni. Potrebna su promišljena ulaganja, promicanje autentičnosti i bogata ponuda koja se temelji na lokalnim vrijednostima. U apartmanima Medena u tome su uspjeli – rekao je Pavić.

Apartmansko naselje Apartmani Medena sastoji se od 251 apartmana i nalazi se u vlasništvu LNS grupe, koja u portfelju drži i Hotel Medena, Hotel Ola te niz drugih hotela u Hrvatskoj. Predstavnik LNS grupe Danko Končar izjavio je kako su Apartmani Medena pionir apartmanskog turizma u Dalmaciji te su kao tržišni lider sada doživjeli preobrazbu koja je tek početak razvoja i dugoročnog ulaganja u infrastrukturu.

– Apartmanska naselja generalno su deficitarna u Hrvatskoj, a pogotovo u Dalmaciji. Zbog toga smo odlučili pokrenuti ovu investiciju kako bismo najljepšu lokaciju na Mediteranu učinili još reprezentativnijom. Ovim putem mogu i najaviti skorašnju izgradnju aparthotela s 5 zvjezdica i 100 soba, čija je vrijednost 35 milijuna eura. Novo lice apartmanskog naselja Medena tek je početak naših velikih planova – izjavio je Danko Končar.

POVEZANI ČLANCI:

Predsjednica Uprave Apartmana Medena Petra Jurlina dodala je pak kako je turizam najvažnija, ali i najizazovnija grana hrvatskog gospodarstva. – Neprestano ulaganje u kvalitetu, individualni pristup svakom gostu, ali i autentičnost jedini su jamci zdravog poslovanja. Vodeći se upravo tom filozofijom, krenuli smo u kompleksan zahvat na ovoj kultnoj lokaciji u Segetu Donjem, koja ovom investicijom ulazi u novu eru. Cijeli kompleks Medena pozicioniran je kroz niz strateških tvrtki za lokalnu zajednicu koji otvara radna mjesta, oplemenjuje infrastrukturu i pritom posluje po načelima održivosti pazeći na naše more, plaže, šume i kulturnu baštinu – izjavila je Jurlina.

Apartmani Medena raspolažu i terenima za rukomet, nogomet, tenis, košarku i minigolf, a svim gostima na raspolaganju je restoran u sklopu kompleksa te konferencijska dvorana. 

VIDEO Odmor u Rapcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije